L
L
L
L
L
L
L
L
L

L
Vakantiedialyse.eu

1

2

3
Paginabegin

1

2

3

Dank voor uw advies en inbreng 

- Kinderarts / Kindernefroloog  

- De Kinder pagina is haar idee en advies

Mw. drs. L. Koster - Kamphuis

Dhr. ir. W. Bosman

Mw. A. de Snaijer  

- Dialyse Verpleegkundige

-  Adviseur

.....

- ICT  Vakantiedialyse.eu

-  Adviseur

©         Copyright Vakantiedialyse.eu 

Vakantiedialyse  werkt  geheel  onafhankelijk  en  heeft  geen  enkele  financiële  binding.

Wie beslist er eigenlijk wat het beste voor je is als je ziek bent? Moet er rekening worden gehouden met jouw mening? Knappe koppen hebben een speciale wet gemaakt, de WGBO, waarin dat allemaal wordt geregeld. In die wet staat dat je altijd recht hebt op INFORMATIE en dat de dokter voor elk onderzoek en voor elke behandeling TOESTEMMING moet vragen.

Jeugdbieb is een verzameling links naar informatieve websites, filmpjes en apps voor de jeugd. Interessant, boordevol weetjes en feiten, zomaar alleen leuk of handig bij het maken van werkstukken, spreekbeurten en presentaties. Bij elke link wordt een korte beschrijving gegeven.

Aviodrome

Leleystad, Flevoland

Jeugd Evenementen

Orchideeën Hoeve

Luttelgeest, Flevoland

Jeugd Evenementen

Musea voor kids

Haarlem, Noord Holland

Ik ben Steffie

Wil je voor mij alstublieft het geluid van je computer aanzetten!

en ik ben Paxi

van de ESA

Hoi! Mijn naam is Paxi. Ik ben een ontdekkingsreiziger van een andere planeet. Ik heb mijn ruimteschip in een baan geparkeerd en met een parachute naar de aarde afgevaren om je te ontmoeten.

Nederlandse dierentuinen

Met afleiding en plezier zorgen CliniClowns dat zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie hun angsten of zorgen even vergeten.


We hebben fantastische zorg in Nederland. Geweldige artsen en verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers en verzorgenden en de beste behandelingen. Gelukkig is er ook veel aandacht voor de mens achter de patiënt. Dat is belangrijk voor goed herstel: je goed voelen zit niet alleen in je lijf, het zit ook tussen je oren. Daarom is er naast goede medische zorg ook aandacht voor het welzijn nodig. Bijvoorbeeld voor het verminderen van stress en angst. Afleiding en plezier kunnen daarin een grote rol spelen; precies waar CliniClowns goed in zijn.Met afleiding en plezier zorgen CliniClowns dat zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie hun angsten of zorgen even vergeten.


Als CliniClowns mogen we in onze rol de regels in het ziekenhuis of verzorgingshuis een beetje overhoopgooien en al onze aandacht richten op het welzijn, op de mens achter de patiënt. Niet alleen in Nederland vind je clowns in de zorg. In meer dan vijftig landen over de hele wereld zijn er professionele ‘Health Care Clowns’ nodig. Bijvoorbeeld voor het verminderen van stress en angst. Afleiding en plezier kunnen daarin een grote rol spelen; precies waar CliniClowns goed in zijn.


  

KIDS  1 van 3

Gestart in 2010