L
L
L
L
L
L


L
L
L

1

2

3

4

5

6

Vakantiedialyse

voor jongeren

1

Jaren geleden kreeg vakantiedialyse een mail van Dokter L.Koster - Kamphuis een kinder nefroloog. Ze vond de website mooi maar ze misten wat. Ze misten pagina's voor jongeren en vroeg of vakantiedialyse dit kon waar maken en dankzij haar inzet voor het idee zijn de pagina's er gekomen maar zonder de hulp van ouders van jonge dialyse patiënten haden wij het nooit gered.

Ook de jongeren kwamen met ideeën en zo zijn de huidige pagina's er gekomen.

Wie beslist er eigenlijk wat het beste voor je is als je ziek bent? Moet er rekening worden gehouden met jouw mening? Knappe koppen hebben een speciale wet gemaakt, de WGBO, waarin dat allemaal wordt geregeld. In die wet staat dat je altijd recht hebt op INFORMATIE en dat de dokter voor elk onderzoek en voor elke behandeling TOESTEMMING moet vragen.

Jeugdbieb is een verzameling links naar informatieve websites, filmpjes en apps voor de jeugd. Interessant, boordevol weetjes en feiten, zomaar alleen leuk of handig bij het maken van werkstukken, spreekbeurten en presentaties. Bij elke link wordt een korte beschrijving gegeven.

Orchideeën Hoeve

Luttelgeest, Flevoland

Jeugd Evenementen

Musea voor kids

Haarlem, Noord Holland

Ik ben Steffie

Wil je voor mij alstublieft het geluid van je computer aanzetten!

en ik ben Paxi

van de ESA

Hoi! Mijn naam is Paxi. Ik ben een ontdekkingsreiziger van een andere planeet. Ik heb mijn ruimteschip in een baan geparkeerd en met een parachute naar de aarde afgevaren om je te ontmoeten.

Nederlandse dierentuinen

Aviodrome

Leleystad, Flevoland

Jeugd Evenementen

Ons verhaal


Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Dank voor uw advies en inbreng :

- Kinderarts / Kindernefroloog  

Mw. drs. L. Koster - Kamphuis   

Dhr. ir. W. Bosman

- Adviseur  ICT

Mw. A. de Snaijer  

- Dialyseverpleegkundige

  

.....

Naar het Begin

©         Copyright Vakantiedialyse.eu 

Jongeren

Vakantiedialyse is een familiebedrijf dat geheel  onafhankelijk  werkt en geen enkele  financiële  binding heeft.

1

2

3

4

5

6