Vakantiedialyse
Home
Dagtocht 1
Dagtochten2
Dagtochten3
Dagtochten4
Dagtochten5
Dagtochten6
Dagtochten7
Dagtochten8
Dagtocht 1
Dagtochten2
Dagtochten3
Dagtochten4
Dagtochten5
Dagtochten6
Dagtochten7
Dagtochten8
Dagtochten
Dagtochten
Backlinks

Contact

u bent hier bij: Dagtochten

Vakantiedialyse maakt ook veel dagtochten tijdens de vakantie. Vaak maken wij er een verslag van voor de collega dialyse-toeristen. Misschien heeft u de vakantiedialyse in de buurt van een van onze dagtochten.

Wij vinden de meeste een bezichtiging waard en vaak krijgen we de tips van bewoners uit de omgeving van Harderwijk. Onderstaand geven wij u een overzicht waarvan de nummers 9 en 10 nog open zijn voor onze nieuwe uitjes.  Klik op het plaatje en u kunt het verslag lezen.

Nr. 1 -- In Flevoland bij het dorp Luttelgeest ligt een grote verassing. De orchideeënhoeve een aanrader voor jong en oud. Het park is goed begaanbaar met rollator en rolstoel en beschikt over invalidentoiletten en er zijn meerdere parkeerplaatsen voor mindervalide bezoekers.

Nr 2 -- Hier hebben we zeven dagtochten bijeen gebracht waar we zelf niet geweest zijn maar als tip gekregen hebben. We horen graag uw op of aanmerkingen waarvoor vast dank.

Nr 3 -- En het vervolg van Nr 2

Nr. 4 -- Ook in Flevoland bij Lelystad ligt een vliegveld waar veel over te doen is maar wij hebben ons vermaakt in het Aviodrome een museum over vliegtuigen, luchtvaart en ruimtevaart en waar zeer veel te doen is zodat  één dag te kort is. Ook bij wat minder mooi weer is deze dagtocht goed te doen er is veel overdekt.

Nr.5-- Het was voor ons het jaarlijkse uitje van de Nierpatiëntenvereniging maar iedereen kan hier een uitje van maken. Kijk maar op ons veslag waar hun website staat.

 Nr. 6 --  Het was voor ons een stuk rijden maar de moeite waard. Een kleinschalig openlucht museum met een achtergrond en leuke geschiedenis.

 Nr. 7 --  Het Zuiderzee museum is een must voor ieder die van oude zeilschepen en oude Zuiderzee dorpjes houdt. Uw dag begint hier met een vaartocht naar het museum. Dus helemaal in steil.

Nr. 8 --  We kregen de tip in Harderwijk, onze vakantiedialyse, "U moet eens naar Garderen gaan daar zijn zandsculpturen".  Hé zandsculpturen op de veluwe???? Toch iets voor de kust. Gewoon doen en u kijkt u ogen uit. En een TOP dag.

1

2

3

4

5

6

7

Pagina :

8

Begin

Begin

Vakantiedialyse  werkt  geheel  onafhankelijk  en  heeft  geen  enkele  financiële  binding.

Dank voor uw advies en/of inbreng :

Kinderarts / Kindernefroloog  

Mw. drs. L. Koster - Kamphuis   

Dhr. ir. W. Bosman

Adviseur  ICT

Mw. A. de Snaijer  

Dialyseverpleegkundige

Eurocept Homecare - dialyse

Journalist vakantiedialyse.eu

Mw. J.H. de Visser  

Foto Journalist

Dank voor uw Back-link


Benieuwd  wie ons geholpen heeft met een back link?


klik dan hier.

Twitter
Contact